sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Sateen jälkeen

Tässä eilinen unikkokuva vähän kirkkaampana. Kävin muutama viikko sitten digikuvauskurssilla ja tuotoksia laitan nyt tänne puutarhasta. Mitäänhän en ole tänne aikoihin kirjoitellut ja kuvia sen paremmin laittanut. Puutarha voi hyvin. Isäntä kaivoi juhannusaaton kunniaksi neljä vanhaa punaviinimarjapensasta ylös :) Avaruutta tuli kummasti lisää (ja vähemmän kierrettävää kun leikkaa nurmikkoa). Viinimarjapensaista ei ole enää jäljellä kuin mustat. Punaisten marjoista tehtyä mehua ei kukaan ole juonut ja ovat vain olleet huonona omanatuntona kun niistä ei ole tullut mitään tehtyä. Nyt on hyvä.

Tässä pitkällä valotusajalla veden liikettä

Tausta epäselväksi ja etuala tarkaksi.

 Taustan laikkuköynnös on ottanut valtavan kasvuspurtin ja kukkien huumaava kielontuoksu on vastassa kun tulee terassille. Myös pölyttäjiä on niissä kovasti liikkeellä, mutta toistaiseksi olemme tulleet hyvin toimeen.
Koira osaa aina kuvaustilanteessa pitää silmänsä auki. Ihmisellä ne yleensä ovat kiinni kun kameranlaukaisin räpsähtää. Pioni ja helmihalikka käytävän vasemmalla puolella ovat itse kylväytyneitä. Maata ei ole kummoisestikaan styroksin ja pikkukivien välissä, mutta yllätyksekseni kolme vuotta sitten näkyi pionin ensimmäinen lehti. Viime vuonnakin oli pelkästään muutama lehti, mutta tänä vuonna hän on tehnyt kuusi kukkavartta ja niihin on tulossa yhteensä 15 kukkaa. Aika hyvin nollapenkissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti