torstai 20. elokuuta 2009

On se niin koiramainenThedina's Rasakulla eli Akulla on ikää jo yli viisi kuukautta ja alkaa olla täysikasvuisen kokoinen. Toivottavasti ;) eikä kasvaisi enää paljon. Säkäkorkeus on japaninpystykorvauroksella 38 cm ja Akulla se on jo n. 37 cm. Valjaita piti löysätä tänään ja vitseilin pojalleni, että onko Akulla massankasvatuskausi meneillään? Tänään Aku on kuulemma nostanut ensimmäistä kertaa jalkaa, joten se on jo iso koira.
Viime vierailusta alkaa olla jo kolmisen viikkoa ja odotan Akua ja isäntää saapuvaksi, toivottavasti se tapahtuu lähiaikoina. Aku rakastaa juosta ja remuta pihalla ja olla sen valtias. Olla villi ja vapaa kun tulee kaupungista mökille :) Tämä kuva ei nyt aivan tee oikeutta Akun ylväälle ryhdille ja leijonanharjalle, mutta toiste sitten parempi kuva.

1 kommentti:

 1. Hei!
  Olemme koonneet Huiskulan sivuille listan suomalaisista puutarhablogeista ja sivusi on mukana tässä joukossa. Etsimme samalla myös vuoden 2009 parasta puutarhabloggaajaa.

  Voit käydä tutustumassa kerämäämme blogilistaan ja äänestää omaa suosikkiasi. Halutessasi voit myös kertoa kilpailusta blogissasi ja imuroida bannerin houkutellaksesi lukijoitasi äänestämään juuri sinua.

  Vuoden paras blogi palkitaan tammikussa huippuluokan Canon digipokkarilla ja äänestäjät voivat myös osallistua kukkapalkintojen arvontaan.

  Löydät blogikisan sivun ja bannerit osoitteesta www.huiskula.fi/blogit

  Aurinkoista syksyä hienon harrastuksesi parissa.

  Terveisin
  Huiskulan väki

  VastaaPoista