keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Arvonta tulossa

Laskuri osoittaa, että joitakin kävijöitä blogissani on, jopa päivittäin :) Muutaman päivän sisällä pitäisi 100 000 tulla täyteen.
Olen kovasti iloinen, että muutkin seikkailevat puutarhassa täällä Tammelassa.

Siispä laitan arvonnan pystyyn ja palkinnon arvon tähän postaukseen jätettyjen kommenttien kesken. Mitään erityistä ei tarvitse kirjoitella, jos ei siihen tunne tarvetta.

Palkinto sovitaan voittajan kanssa, mutta kukkien jakotaimethan tässä ensimmäiseksi tulevat mieleen mitä voisi palkinnoksi laittaa. Jospa löytyisi jotain mitä sinulla ei vielä ole?

Osallistumisaikaa on siihen asti kun joku bongaa luvun 100 000 ja mielellään myös laittaa kommenttiinsa osuneensa paikalle luvun täyttymisen aikaan, että osaan viheltää pilliin oikeaan aikaan.

Edit: Arvonta on suoritettu. Osallistujia oli kahdeksan ja onnetar naapurihuoneesta nosti arvan, josta voittajaksi paljastui Jori. Onnea sinulle!

11 kommenttia:

 1. Taimien toivossa arvontaan mukaan!!

  VastaaPoista
 2. Onnentoivotukset ansiokkaalle bloggaajalle. Vallan ihania kasveja sinulla ja oi miten valloittava tuo neidonkieli.

  VastaaPoista
 3. Arvonnat on aina kivoja siis mukaan.

  VastaaPoista
 4. Minä kans, minä kans. Pidän muuteen kovasti tavastasi esitellä yhdessä postauksessa yhden kasvin kerrallaan :)

  VastaaPoista
 5. Sattumalta tänne eksyin, ihania kuvia sinulla! Siis mukaan arvontaan :)

  VastaaPoista
 6. Tietnkin haluan mukaan arvontaan.

  Täällä sinun blogissasi on hyvä piipahtaa katselemassa tai tietoa etsimässä. Kommentointia minulla hankaloittaa se, että Firefoxin käyttäjänä joudun menemään Explorerin puolelle saadakseni kommentit läpi. Mutta ei se haittaa, kun sen tietää.

  VastaaPoista
 7. Erikoinen juttu Piri.
  Minäkin käytän firefoxia. Onko muilla kommentointiongelmia`?

  terveisin
  puutarhuri itse

  VastaaPoista
 8. Minun koneellani on vanha xp-käyttöjärjestelmä. Se ei jotenkin toimi kaikkien blogger-blogien kommentoinnin kanssa. Itse olen vuodatuksessa. En tiedä, tulisiko ongelmia, jos olisi Google-tili. Itse valitsen kommentointivalikosta Nimi/URL-osoite -kohdan.


  Olen törmännyt ongelmaan myös joissakin muissa blogger-blogeissa. Kommentin saan kirjoitetuksi firefoxin puolella kyllä ihan valmiiksi, mutta kun on painanut Lähetä kommentti -kohtaa, niin komentti haihtuu taivaan tuuliin.

  VastaaPoista
 9. Osallistun arvontaan. Kiitos ihanasta blogista!

  VastaaPoista
 10. Eija! Laskurissa on luku 100005!!!

  VastaaPoista