perjantai 18. kesäkuuta 2010

Vihreää mietoa kauneutta - TellimaTellima ei ole kukiltaan erikoinen, mutta lehdistö on upea. Tulee mieleen lakan lehdet, vain tuuheampina ja vähän terävälaitaisempina. Tellima-juttuja äsken luin kun hain taas nimeä sille, (siis ihan tehty nimi mielestäni kun ei ole suomalaista nimeä keksitty). Jutuissa mainittiin, että se on kova leviämään ja pitää melkeinpä varoa. Minun kokemukseni on, että aurinkoisessa paikassa pysyy ihan ruodussa.

Harvemmin kiittelen, mutta nyt on kiitosten aika. Päivittäin on käynyt blogissani n. 450 kävijää ja olen siitä todella iloinen. Harvempi kommentoi, ja jokaisesta kommentista olen tosi iloinen. Joskus ajattelen, että miksi näitä kuvia ja vähän juttujakin tänne laitan, mutta sitten taas vilkaisen laskuria ja ajattelen, että en varmaankaan ihan turhaan. Kiitos teille kaikille tästä innostavasta harrastuksesta ja toivon, että saan jatkettua tätä puutarhahurautusta ja saan innostettua uusiakin harrastajia mukaan.
"Mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhanhoito, eikä sekään ole tärkeää". - kiinalainen viisaus
"Tärkeää on olla onnellisten asioiden puutarhuri" - Muumit, Tove Jansson

7 kommenttia:

 1. Kiitoksia Eija itsellesi mukavista postauksista. On kuin iltaisin rauhoittuisi olohuoneen nurkkaan juomaan kuumaa teetä ja jutustelemaan puutarhatuttujen kanssa. Bloggaaminen vangitsee minutkin jälleen likimain vuoden tauon jälkeen. Se kun monella taholla yhtä aikaa moni ahertaa yhteisen intohimon kimpussa voimaannuttaa ja saa omiinkin aherteluihin sopivasti lisämaustetta. Kiitokset vielä mojovasta arpaonnesta. Olenkin aina ihaillut puutarhaasi ja kasvejasi. Laitan viestiä tuotapikaa mailiisi.

  VastaaPoista
 2. Kyllä on mukava seurata blogiasi, koska kerrot omista kokemuksistasi puutarhurina. Olen aika uusi lukija, vasta muutaman viikon ajan ollut lukijasi. Yritän olla aktiivisempi kommentoija tulevaisuudessa!

  VastaaPoista
 3. Tellima on aivan uusi tuttavuus minulle. Joidenkin kasvien kauneus piilee lehdistössä.

  Huomasin juuri, että kun menen eri otsikoita avaamaan, niin tuo laskurilukema lisääntyy. Selaajia on kuitenkin paikalla vain yksi. En tiedä, toimiiko muiden lukijoiden kohdalla samoin.

  VastaaPoista
 4. Kiva kun löytyy välillä jotakin uuttakin :)

  Piri: minulla on ihan vakiolaskuri, joten toiminee samalla lailla muissakin blogeissa.

  VastaaPoista
 5. .. Pirille vielä. Tuli mieleeni, että johtuu varmaan siitä, että vanhassa puutarhablogissani ja tässä on yhteinen laskuri. Kun olen vilkuillut, niin siellä on yleensä enemmän selaajia paikalla kuin täällä. Perustietoakin siellä on enemmän.

  VastaaPoista
 6. Tarkistin myös Pirin huomion: Nähdäkseni kyllä laskuri laskee jokaisen uuden sivun avaamisen.

  VastaaPoista
 7. Piti minunkin sitten koittaa ja niin näyttää toimivan. No ilmoittahaan sitten jonkinlaista akitiviteettia.
  Kortti- ja korublogini puolella toimii toisella lailla ja on samasta paikasta otettu laskuri.

  VastaaPoista