torstai 13. toukokuuta 2010

Japaninpystykorvamainos - siis Akua

Tämä ei siis oikeasti ole mainos, vaan muutama maininta fiksusta koirasta. Aku on saanut tänään pihan ympärille aidan, jotta voisi vapaasti juosta pitkin pihaa. Keskustelua on herättänyt mm. se, osaako Aku olla menemättä kukkamaille. Kohtalokasta koiranpoikaselle olisi jos menisi ;) Olen pitkin kevättä yrittänyt opettaa Akua olemaan astumatta kukkamaiden reunustolpille/kivipaasille ja toistaiseksi ainakin Aku on omaksunut opit hyvin. Osansa tietysti on emännän hyytävällä EI-huudolla, joka laulun "Kersantti Karoliinan" mukaan saa kivekset hyytymään ;)

Aku on juossut valkoinen turkki hulmuten pitkin pihamaata ja olen ollut iloinen Akun puolesta.

Kiurukannukset kukkivat täyttä häkää, samoin scillat ja idänsinililjat. Ensimmäiset tulppaanit ovat pursuaimaisillaan väreistään, turkmestanin tulpaanien vaalea kelta näkyy jo.

Ihana kevät on tulossa!
Ihania ja jännittäviä tuoksuja maassa. Varmaan joku mato... Poika löysi jonkun villieläinen p...n pihalla ja kieritti turkkinsa siinä. Pesuun.

Emäntänsä näköinen koira. Pitkä nenä ja häntä kiehkuralla kuten emännän hiukset. - poika on valinnut äitinsä näköisen koiran ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti